‘3D-werken’ en ‘Bimmen’ is allemaal mogelijk om uw project digitaal overzichtelijk te maken en de raakvlakken beter te beheersen.

Hierbij is scannen een van de mogelijkheden, waarbij er op elk gewenst moment van uw project een digitale vertaalslag plaats vindt. Aansluitiend kan elke leverancier en belanghebbende zijn informatie met elkaar te delen. Hierdoor gaan er minder fout in afstemming komt het de kwaliteit ten goede.

Ook 4D (planning) , 5D (kosten) en 6D (onderhoud) kunnen worden toegevoegd aan dit model, waarbij de voortgang digitaal gevolgd kan worden en de onderhoudsmomenten per app bij u binnen komen.

De verschillende diensten van Mulder Civiel Projectmanagement bv worden ingevuld door Ard Mulder. Daarnaast maken wij gebruik van een netwerk van specialisten en adviseurs op gebied van techniek, vergunningen, communicatie en overige diensten, die in overleg met u kunnen worden ingezet.

Voor vragen of een eventuele kennismaking kunt u vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op.