De infrawereld ontwikkelt zich steeds sneller en vraagt om creativiteit. Mulder Civiel is inmiddels sinds 2006 als onafhankelijk en jong bureau gespecialiseerd in het aansturen van projecten. Projecten van klein tot groot, eenvoudig of complex, maakt hierbij geen verschil. Bij Mulder Civiel zetten we er de schouders onder en pakken uw project op een professionele wijze snel en doelgericht op. Door de Twentse roots staan we met beide benen op de grond en geven een realistische kijk op de wijze van projectaansturing, om uw project tot het maximale resultaat te halen. Dit gebeurt met een frisse blik en gezond enthousiasme, waarbij de passie voor het eindresultaat, als een vonk zal overslaan binnen het projectteam. Om vooral samen meer te willen bereiken, van samen werken naar Samenwerken.

Deze passie zorgt ook voor dat er graag een stapje meer wordt gedaan, zonder vertraging en budgetoverschrijding en juist respect voor elkaar belangen.

Mulder Civiel adviseert en begeleidt haar opdrachtgever bij integrale projecten, dat gebeurt anders dan een standaard adviesburo. Mulder Civiel voegt een zeldzaam geworden kwaliteit toe: praktijk kennis. Veel ervaring is opgedaan bij de realisatie van uiteenlopende projecten. Mulder Civiel behartigd de belangen van haar opdrachtgever en vult hierbij het (deel)management in, waarbij coördinatie op raakvlakken en planning een van de belangrijkste pijlers zijn om een projectdoel samen op te zetten en te volgen.

Er is brede kennis op het gebied van diverse contractsvormen als RAW, UAV-gc en DBFM. Procesbegeleiding is een van de speerpunten van Mulder Civiel om binnen het team met minder energie meer rendement te scoren. Wij spreken de taal van de taal van de techniek, maar ook die van de omgeving.

Het digitale tijdperk is niet meer om te keren, dus Mulder Civiel haakt graag aan bij uw 3D-ontwerp en is vooruitstrevend om in 4D mogelijkheden te denken. Met scannen en digitale beheersing van projecten t.b.v. ontwerp t/m onderhoud van het project is Mulder Civiel bekend geraakt.

Een goede voorbereiding kost tijd, maar bespaart nog veel meer tijd, energie en geld, als het goed wordt aangepakt.